Pono nā mea e nānā no ka Rainbow Slide

ka ʻO ke ānuenue paheʻe he mea hoʻonanea palekana, ʻaʻole mana kūpono i nā malihini o nā makahiki āpau. Hoʻohana ka poʻe holo lio i ko lākou kaumaha kino e paheʻe i lalo. He maʻalahi ke ʻano o ka paheʻe ānuenue, ʻo ia hoʻi ka paheʻe ponoʻī, cushions, a me nā pale. Hoʻohui ʻia, maʻalahi kāna hana a hoʻokomo ʻana, a haʻahaʻa loa nā kumukūʻai mālama hope. No laila, ma ke ʻano holoʻokoʻa, ʻo ka paheʻe ʻana o ke ānuenue hau maloʻo he hoʻopukapuka me ka nui o ka hoʻihoʻi. No ka hāʻawi ʻana i ka ʻike maikaʻi loa i ka poʻe holo lio, eia kekahi mau mea e pono ai ka nānā ʻana no ke anuenue paheʻe no nā mea holo a me ka luna hoʻokele.


Pono nā mea e nānā i nā mea holo i ka wā e holo ana i ka Rainbow Slide

Pono nā malihini e hahai i nā ʻōlelo aʻo a me nā kuhikuhi a nā limahana hoʻokele paka e hōʻoia i ko lākou palekana ponoʻī a me nā mea ʻē aʻe a puni lākou i ka wā e leʻaleʻa ana i ka holo.

I ka holo ʻana, e hoʻopaʻa paʻa i nā lima lima paheʻe i nā manawa a pau. E moe pālahalaha ma ke apo, e hoʻopololei i kou mau wāwae e like me ka hiki a hāpai iā lākou ma luna o ke apo e mālama i ke kaulike. Mai hoʻokuʻu i kou mau lima a hoʻopā paha i ka paheʻe me kou kino i ka wā e heʻe ana. Kāpae ʻia ke kū ʻana a i ʻole ka hana ʻana i nā hana ʻino ʻē aʻe.

Ke hiki ka paipu hau i ka hopena o ka hau maloʻo ānuenue paheʻe, haʻalele koke i ka wahi paheʻe. Mai lohi a kiʻi paha i nā kiʻi kokoke i ka hopena i pale ʻia e nā paipu hau ʻē aʻe.

ʻAʻole ʻae ʻia nā malihini me nā kūlana olakino kūikawā e holo: ka poʻe me ka maʻi puʻuwai, vertigo, maʻi cardiovascular, epilepsy, ka ma'i spine cervical, ke koko ki'eki'e, a pela aku. Ua papa pu ia na wahine hapai a me na kanaka i oi aku o ke 60 makahiki.

Kuai Wela no na Kanaka a pau
Kuai Wela no na Kanaka a pau
Pahe hau maloo kalepa no waho
Pahe hau maloo kalepa no waho

He aha ka manaʻo o nā limahana o ka Pāka i ka holo ʻana o ka hau hau maloʻo ʻaʻohe mana?

E hoʻokō i nā palena makahiki a me ke kiʻekiʻe no ka holo e hōʻoia i ka palekana o nā malihini a pau.

E aʻo i ka poʻe holo i ke ala kūpono e iho ai i ka paheʻe, e like me ka noho ʻana i lalo i nā wāwae-mua, e pale i nā ʻeha.

Hana i ka nānā mau ʻana i ka ʻili o ka paheʻe a me ke kūkulu ʻana no ka pōʻino, ʻaʻahu, a i ʻole nā ​​pōʻino e like me nā māwae a me nā ʻōpala.

E hoʻonohonoho a hoʻokele i ka laina no ka paheʻe i mea e pale ai i ka hoʻonui ʻana a me ka holo mālie o nā mea holo.

E wehewehe pono i nā lula o ka paheʻe, e like me ka holo ʻole ʻana i ka paheʻe, ka huli ʻana, a ʻaʻole hoʻi e hoʻopā i ka wahi e puka ai.

E makaʻala i ke ʻano o ka wā e hiki ke hoʻopilikia i ka palekana, e like me ka ua e paheʻe ai ka paheʻe.

Nānā i ka ka helu o nā kānaka ma ka paheʻe i ka manawa hoʻokahi a e hōʻoia ʻaʻole ia e ʻoi aku ma mua o ka mana i manaʻo ʻia e pale i ka palekana o ka poʻe holo.

E mālama i ka paheʻe a me nā wahi a puni me ka ʻole o ka ʻōpala, nā ʻōpala, a i ʻole nā ​​mea ʻē aʻe e pili ana i ka palekana a me ka leʻaleʻa o ka holo.

E mākaukau e hāʻawi i ke kōkua mua maʻamau inā loaʻa nā ʻeha liʻiliʻi a ʻike pehea e hoʻopili koke ai i nā lawelawe pilikia no nā hanana koʻikoʻi.

E hōʻoia i ka hahai ʻana i nā papa hana mālama mau e mālama i ka paheʻe i ka hana palekana.

E hele mai kekahi limahana paka e nānā i ka paheʻe ke hoʻohana ʻia e hāʻawi i ke kōkua a hoʻokō i nā lula.

E hoʻomanaʻo e loaʻa paha i kēlā me kēia paka nā protocol kūikawā e pili ana i kā lākou mau lako kūikawā a me nā pono malihini, no laila e hahai mau i nā alakaʻi i hāʻawi ʻia e kāu mea hana a i ʻole mea hana kaʻa.


    Inā makemake ʻoe a makemake paha i kā mākou huahana, e ʻoluʻolu e hoʻouna i ka nīnau iā mākou!

    * ko oukou Name

    * ko oukou Email

    Ko oukou Phone Number (Hoʻokomo i ka helu wahi)

    ʻO kāu Hui

    * ʻIkeʻIke

    * Mahalo mākou i kou pilikino, a ʻaʻole mākou e kaʻana i kāu ʻike pilikino me nā hui ʻē aʻe.

    Pehea ka waiwai o kēia kūlana?

    Kaomi ma ka hōkū no ke kohoʻana!

    Loaʻa iāʻoe kēia kūlana kūpono ...

    E hahai iā mākou ma ka pāʻina kaiaulu!